Reacties van cliënten waar ik trots op ben!

Jeanet is goed in haar vak, gemotiveerd, denkt mee en geeft bruikbare tips! Daarnaast geeft ze leuke maar intensieve sportlessen. Kortom echt een aanrader!!! Een dame uit Buren.

En sport les bijgewoond. Jeanet hield goed mijn beperking in de gaten en gaf een alternatieve opdracht als ik aan een oefening niet mee kon doen. De les was leuk, actief, creatief en vol pit! Bedankt Liek.

Ik ben Ontzettend blij dat ik begin dit jaar begonnen ben bij Fit gewicht in evenwicht. Ik ben veel bewuster gaan eten meer gaan bewegen en ze motiveert je en denkt echt met je mee. Zeker de moeite waard om een langs te gaan :-)

De begeleiding is goed en leuk,er wordt goed naar je geluisterd en er wordt alle tijd voor je genomen . de uitleg is duidelijk en je krijgt op iedere vraag antwoord. je wordt nergens toe gedwongen en het resultaat is ook nog een top! ze houdt goed rekening met je huidige situatie .succes

Jeanet, is een lieve behulpzame vrouw, die plezier heeft in haar werk, dat zie je gewoon de begeleiding die ze geeft is goed en professioneel, het is echt een aanrader , om bij haar een cursus te gaan starten , ze zet je tot nadenken.

Een tevreden cliënt uit Culemborg met een super resultaat. J.K.

Jeanet is enthousiast en goed in haar vak. Ze denkt ook positief mee als je ergens tegen aanloopt of op bepaalde punten problemen hebt. Haar fitlessen zijn een hele leuke en goede aanvulling. Je hebt na afloop altijd ook echt het gevoel dat je iets gedaan hebt. Regelmatig geeft ze ook workshops. Leuk met een aantal praten over voeding, dingen uitproberen en tips krijgen. Daarnaast is het leuk om onderling zaken te bespreken waar je tegen aanloopt en hoe je het oplost. Jeanet, je bent goed bezig en ga zo door!

Jeanet super bedankt dankzij jouw ben ik nu 17 kilo kwijt en door gewoon gezond en vooral lekker te eten zonder al die diëten. Sporten blijft niet mijn favoriet maar binnenkort wil ik een keer meedoen in jouw Body fit les wie weet wordt het dan wel leuk om te gaan sporten. Hennie 

Goede persoonlijke begeleiding, werkt motiverend, dus ik zeg gewoon doen!!! Een dame uit Buurmalsen die inmiddels al 15 kilo kwijt is. Helemaal Top!

Zij is gewoon goed! Luistert, adviseert, steunt, helpt je op de goede weg zonder opdringerig te zijn.... Top !! Een dame uit Rijswijk. 

Jeanet is een topper op haar vakgebied! Ze weet je te motiveren als het even iets minder gaat en kijkt altijd net iets verder dan alleen je maaltijd keuzes... Jeanet bedankt tot nu toe!!

Ik persoonlijk vind Jeanet goed in haar vak. Zij kijkt gezamenlijk naar jouw eetgewoontes en probeert met het dagelijks patroon/eten een evenwichtig dieet op te stellen. Ze denkt mee en geeft ook bruikbare tips. En op t persoonlijke vlak biedt ze eveneens ondersteuning. Kortom zeer tevreden en zeker een aanrader. Mw. uit Beusichem.