Actiepakket 4 - stappenplan

Ben jij zelf begonnen met afvallen en/of werken aan een vitaler lichaam? Maar val jij regelmatig terug in je oude gewoontes? Dan kunnen wij samen in 4 stappen kijken, waar bij jou de verleidingen en/of valkuilen zitten.


Intakegesprek

Uitgebreide kennismaking en weegmoment


Analyse voedingsdagboek

Analyse van jouw voedingsdagboek, tips om mee aan de slag te gaan, uitleg gezonde voeding met naslag en een weegmoment


Vitaliteitstest

Kijken naar verbeterpunten zoals, gezonde voeding, beweging, voldoende slaap, ontspanning en stress en een weegmoment


Weegmoment met kort advies als stok achter de deur!


1x Powerwalking - Buitensporten als bonus!


Door te kijken welke voeding het beste bij jou past, het maken van gezondere keuzes lettende op suikers, vetten en koolhydraten in combinatie met meer beweging door te sporten, wandelen of te Powerwalken, leer je kritisch naar jezelf te kijken.


Een voor jou passend eet- en leefpatroon is het doel van dit korte coachingstraject en is gericht op gezondheid en vitaliteit. Een verandering teweegbrengen is niet moeilijk, maar volhouden is de echte uitdaging waarbij ik je graag help! De nadruk ligt op de coaching, wat inhoudt, dat jij zelf aan de slag gaat en ik jou motiveer en stimuleer dit vol te houden. Wil je meer informatie dan kun je via onderstaand formulier contact opnemen!

Pakketprijs € 150,00  (4 consulten + 1 gratis sportles)

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor je bericht. Fit Gewicht in Evenwicht zal zo snel mogelijk contact opnemen voor het maken van een afspraak of het toelichten van jouw vraag. Met vriendelijke groet Jeanet de Graaf 06-12967172